Vellykket testlansering!

Søndag kveld kl. 22 testlanserte vi nye baerum.kommune.no. Testen var vellykket og alt fungerte som det skulle. Kun noen små tekniske bugs som raskt ble rettet opp fra utviklerne til Epinova.

Slik så det ut på stuebordet mitt søndag kveld.
2015-08-23 23.12.26

Sidene, innholdstypene og en del ulik fuksjonalitet ble testet på PC, Mac, mobil og nettbrett. Vi kjørte testen i flere browsere, Internet Explorer, Chrome, Opera, Safari, Firefox og Vivaldi. Ingen store problemer å melde om.

Mens betaversjonen var online i 2 timer, fikk vi 3 tilbakemeldinger på at brukerne ikke fant det de lette etter gjennom tilbakemeldingsfunksjonen vår. At de ikke fant innholdet skyldes at dette ikke er klart i betaversjonen, eller at teksten vår var litt utydelig. Dette rettes selvsagt opp til lansering. Funksjonen virket som den skulle og det er jo bra!

fant du

Siste uka

Vi er nå inne i siste uken med jobbing før vi sier takk og farvel til nettsiden som har fulgt kommunen siden 2008. Mandag 31.8 kl. 13 lanseres nye baerum.kommune.no. Vi gleder oss veldig til å vise verden hva vi har utviklet. Arbeidet stopper på ingen måte opp mandag ettermiddag av den grunn. På mange måter er det da det starter. Vi skal teste, utvikle og jobbe med sidene kontinuerlig fremover for å justere, forbedre og forenkle så mye vi kan.

Håper så mange som mulig sier ifra til oss hvis de finner feil, mangler eller ting som ikke fungerer.

Størrelse

Når vi startet prosjektet satt vi med nettside på drøyt 13 000 sider. Når vi lanserer på mandag vil vi fremstå som en god del slankere. Det nye nettstedet vil bestå av under 1000 sider (!). Pr. nå er det publisert 781 sider i betaversjonen. Dette inkluderer test-sidene som ligger i løsningen og en del innhold er ikke på plass. Men dette synes jeg er et veldig hyggelig tall. Kommer tilbake til dette etter lansering, med en mer utfyllende analyse om hvorfor og hvordan.

Følg med over helgen!

Henning Borgersen
Prosjektleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s